Back to top
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Οργάνωση

Την οργανωτική ευθύνη του σχολείου έχει επιτροπή του ΙΜΟΠ:

1. Α. Αποστολίδης (δοκιμασία αυτοαξιολόγησης /μοριοδότηση)
2. Δ. Καλυβιανάκης (εκπαιδευτιό υλικό)
3. Ε. Μητσακοπούλου (ηλεκτρονική πλατφόρμα / εγγραφές)
4. Μ. Νίγδελης (Social media, εκπαιδευτικές εφαρμογές υπολογιστών)
5. Α. Παπαγιαννόπουλος (χρηματοδότηση / οργάνωση)
6. Μ. Τσιούπρου (οργάνωση / εγγραφές)
7. Α. Φουρναράκη (επικοινωνία / γραμματεία)
8. Δ. Χατζηχρήστου (εκπαιδευτικό πρόγραμμα)

Επικοινωνία για θέματα οργάνωσης:

Μαρίνα Τσιούπρου, ΜΑ
Υπεύθυνη δράσεων ΙΜΟΠ
Τηλ./fax: 2310228028
Κινητό: 6942791082
e-mail: m.tsiouprou@imop.gr
website: www. imop.gr

Στο Σχολείο Ουρολογίας 2018 θα απονεμηθεί το βραβείο «Νέος Ηγέτης στην Ουρολογία»

Πρόκειται για την πλέον εμβληματική διάκριση κύρους και προσφοράς Έλληνα Ουρολόγου η οποία απονέμεται ανά διετία σε Ουρολόγο ηλικίας έως 50 ετών, που έχει να επιδείξει εξαίρετη εκπαιδευτική και ερευνητική παρουσία στον Ελληνικό και διεθνή χώρο και συγχρόνως μέγιστη συμβολή στην εκπαίδευση και πρόοδο του Έλληνα Ουρολόγου.

Το βραβείο κατόπιν αξιολόγησης / ψηφοφορίας στο προηγούμενο Σχολείο, θα απονεμηθεί στον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Ευάγγελο Λιάτσικο

Η βράβευση θα γίνει το Σάββατο 9/6/2018, στο επίσημο δείπνο του εστιατορίου Xenia Portaria.

Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων

Σκοπός:

Το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που σκοπό έχει την προαγωγή της υγείας του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος μέσα από την ενημέρωση, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, τεκμηριωμένη θεραπεία και αποκατάσταση των ουρολογικών παθήσεων.

Ιστορικό:

Το ΙΜΟΠ ιδρύθηκε το 2011, με πρωτοβουλία επιστημόνων-μελών του Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και την αμέριστη συμπαράσταση της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ.. Αποτελεί ουσιαστικά εξέλιξη και φυσική συνέπεια της επιτυχούς  πορείας από το 2006 της Μονάδας Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Μ.Μ.Ο.Π.) και της πολύχρονης καταξιωμένης προσπάθειας του πρώτου κέντρου της Μ.Μ.Ο.Π., του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕ.Σ.Α.Υ.), που ιδρύθηκε το 1998.

Το Ινστιτούτο ήρθε να συμπληρώσει και να επεκτείνει τις δράσεις της Μ.Μ.Ο.Π., μέσα από μία στενή συνεργασία, αφού η Μ.Μ.Ο.Π. συμμετείχε στη διαδικασία ίδρυσης του Ινστιτούτου, τόσο με πόρους όσο και με την τεχνογνωσία της. Έτσι, στο νέο οργανωτικό σχήμα η Μ.Μ.Ο.Π. επικεντρώνεται στην κλινική έρευνα και επεκτείνεται και στη βασική έρευνα μέσω της ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Ουρολογίας (Ε.Μ.Ο.), ενώ το Ινστιτούτο υλοποιεί τους εκπαιδευτικούς σκοπούς που μέχρι σήμερα υποστήριζε η Μ.Μ.Ο.Π.. Το ΙΜΟΠ αναπτύσσει παράλληλα και τα προγράμματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ασθενών. Επίσης, το Ινστιτούτο επεκτείνει τις δράσεις με προγράμματα προληπτικού ελέγχου πολιτών, σε συνδυασμό με σχεδιασμό και υλοποίηση επιδημιολογικών μελετών στην κοινότητα. Τέλος, το ΙΜΟΠ, χάρη στη μεγάλη διδακτική και ερευνητική του εμπειρία, καθώς και στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία του, παρέχει συμβουλευτικές και οργανωτικές υπηρεσίες προς τρίτους (δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και εταιρείες), σε δράσεις που άπτονται του αντικειμένου του.

PARTNERS